Wendy Grul

Als je dit leest ben je wellicht op zoek naar een persoon binnen de vereniging waar je een vertrouwelijke kwestie aan voor wilt leggen . Belangrijk is dat je dat je hier iemand voor kiest waar je je veilig bij voelt . Binnen de club zijn er vier  vertrouwens contactpersonen ( VCP) die je kan benaderen op een manier die goed voor jou is . Dit kan persoonlijk , via mail / whats app of telefonisch .

Mijn naam is Wendy Grul en speel met mijn 49 jaar nog met veel plezier in Dames 1. Ik hou van het volleybal spelletje en de combinatie van jonge meiden en wat oudere( retro noemen ze dat ) maakt het spel energiek en houdt mij gemotiveerd . Ondanks verschillende levensfases blijft er onderling een unieke klik . Ik ben getrouwd met Quirien , heb twee bonuskinderen, twee katten en twee honden . Buiten de sporthal ben ik overdags te vinden in een verzorgingshuis en werk ik , in een fijn team , met dementerende ouderen . Ik kwam hier als vrijwilligster , maar vond het werk zo fijn dat ik uiteindelijk als betaalde kracht aan de slag mocht Ik doe dit werk met mijn hart en kan eerlijk zeggen dat ik met plezier naar mijn werk ga . Het leven heeft mij al diverse levenslessen gegeven en dit is met ups en downs verlopen . Van verlies tot ziekte , maar ook van mooie euforie momenten .

De reden waarom ik dit over mezelf vertel is dat ik je graag een klein beeld wil geven van wie ik ben en dat ik niet zomaar gekozen heb om VCP  te worden . Helaas gebeuren er situaties in het leven die niet altijd makkelijk zijn . Een sport zou een fijne uitlaatklep moeten zijn , waar je  sociale contacten hebt , je goed voelt en met plezier naar toe gaat . Als hier om wat voor reden dan ook verandering in komt , is het van belang dat er naar je geluisterd wordt en gekeken wordt  waar we kunnen helpen . ZOVOC is een sociale , sportieve verenging  waar al meerdere generaties volleyballen . Dit is een hele positieve mooie eigenschap  , maar kan er wellicht  soms ook voor zorgen dat het niet prettig voelt om vrij uit je verhaal te doen . Dit omdat bijvoorbeeld een teamgenoot familie is van een trainer / bestuurslid , spelers elkaar te goed kennen , er groepsvorming is enz .Als “buitenstaander “die vijf jaar geleden kwam volleyballen , ben ik zeker warm ontvangen , maar weet uit ervaring ook dat  veel lijnen aan elkaar verbonden zijn . Dit is o.a ook een reden voor mij om als VCP binnen de club iets te willen betekenen omdat ik van mening ben dat sommige zaken verbeterpunten hebben . Ik hoop oprecht je dat als er iets is waar je vertrouwelijk over wilt praten , je contact met me zoekt of met 1 van de andere Vertrouwenscontact personen .

Wij hebben allemaal dezelfde missie waar we ons voor in willen zetten :  een ZOVOC waar je veilig kan sporten en veilig je verhaal kan doen . Blijf er niet mee lopen, maar neem svp contact op