Zovoc is financieel gezond en de laatste jaren flink gegroeid (vooral in jeugdleden). Om dit te continueren wil de vereniging een aantal stappen zetten in de verdere professionalisering, zodat de (jeugd)leden nog betere mogelijkheden krijgen zich te ontwikkelen en het publiek mooie faciliteiten krijgt tijdens het aanmoedigen van Zovoc-teams.

Andere aandachtspunten zijn:

Om deze stappen te kunnen zetten is, naast voldoende vrijwilligers, ook voldoende geld nodig. Daarom willen wij vragen of je Zovoc in dit streven wilt steunen door sponsor te worden. Wij hebben vier standaard sponsorpakketten bedacht, die passen bij zowel particuliere en zakelijke sponsors. Heb je andere ideeën? Die bespreken we dan graag!

Vrienden van Zovoc

Om alle doelstellingen en activiteiten van Zovoc te realiseren hebben we naast de leden ook Vrienden nodig. Heb je interesse om Zovoc te ondersteunen? Dan komen wij graag in overleg met jou tot afspraken op maat. Samen stellen we een pakket samen waar beide partijen van profiteren. Hierbij staan wij vanzelfsprekend open voor je input. Dit betekent dat je zelf de inhoud en omvang van het pakket en dus je betrokkenheid bij Zovoc kunt kiezen.

Wil je alleen het team van een familielid sponsoren?
Word dan Vriend van een team.
Wil je in het bijzonder investeren in de toekomst van Zovoc?
Word dan Vriend van de jeugdopleiding.