Over ons

Ons verhaal

De ZOetermeerse VOlleybal Club werd op 25 maart 1954 opgericht door een vijftal actieve sporters. Anno 2023 telt Zovoc circa 360 leden verdeeld over 14 seniorenteams (5 heren en 9 dames teams), een G-team, 24 jeugdteams (11-17 jaar) en maar liefst ? CMV-teams (6-10 jaar).

Wij beschikken over een ruime en moderne sporthal met kantine (sporthal De Limiet). Deze sporthal is sinds 29 februari 2019 weer open na een brand in de kantine. De kantine is erg uitgebreid met een prachtige bar waar je  tegenwoordig verschillende dingen kunt bestellen. Van heel veel verschillende soorten frisdrank tot avondmaaltijd. De zaal is opgedeeld in 4 grote, ruime volleybalvelden. Er is ook een ruime tribune langs de lengte van de zaal. Zo heeft iedereen een mooi kijkje op alle 4 de velden tijdens een gezellige, drukke speelzaterdag. 

Sinds de zomer van 2021 hebben we ook 4 professionele beachvolleybalvelden vlak achter onze sporthal. Deze worden verhuurd voor onderlinge wedstrijdjes, maar je kunt ook training krijgen door zeer ervaren beachvolleybaltrainers. We organiseren regelmatig gezellige evenementen voor jong en oud(er) om de verbinding tussen onze leden onderling te versterken en Zovoc meer te laten zijn dan een plek om alleen te sporten. Presteren met plezier!