Lennard van den Berg

Mijn naam is Lennard van den Berg en ben via mijn dochter, die inmiddels enkele jaren lid is, in contact gekomen met Zovoc. Tijdens seizoen 2021/2022 ben ik met plezier coach geweest van de meiden C2. Sport is een belangrijk onderdeel van mijn leven en bestaat voornamelijk uit wielrennen, golf en in de winter probeer ik op schaatsen vooruit te komen. In mijn werkzame leven is onder andere het organiseren van een veilig werkklimaat een vast agendapunt. Dus toen de vraag vanuit Zovoc kwam of binnen de vereniging mensen een bijdrage zouden willen leveren op dit gebied heb ik niet getwijfeld en mij aangemeld.

Zovoc moet een veilige omgeving zijn en blijven voor de volleyballers van alle leeftijden, tegenstanders, ouders en vrijwilligers. Dus wanneer zich iets afspeelt wat hier niet aan bijdraagt kan je mij bellen of appen op 06-12.74.08.09 of mailen via vertrouwenspersoon@zovoc.nl