Judith Stolk

Ik zal me even voorstellen, althans voor degene die me nog niet kennen.

Mijn naam is Judith Stolk, ik ben 44 jaar en woonachtig in Zoetermeer. Ruim 8 jaar geleden ben ik aangesteld als Vertrouwens Contact Persoon.(VCP) Als 9 jarig meisje ben ik lid geworden als mini van ZOVOC, uiteindelijk heb ik een paar jaar in het eerste van ZOVOC mogen spelen. Ik ben er even tussenuit geweest, maar ik speel nu al jaren met heel veel plezier in ZOVOC d3.

Een aantal mensen zullen mij ook kennen omdat ik al jaren actief ben als trainer en coach. Elk jaar ga ik mee als kampbegeleider.

In mijn dagelijkse leven en ben ik getrouwd met Giedo Stolk en heb ik twee volleyballende dochters. Ik werk als groepsleerkracht binnen het speciaal basisonderwijs en ben ik werkzaam als gedragsspecialist op SBO de Vuurtoren. Ik geef les aan leerlingen van ongeveer 4-7 jaar, het is een observatiegroep waarin ik met een team van professionals ga bekijken welk type onderwijs passend is voor deze leerlingen. Onderwerpen die voor een VCP aan de orde komen, spelen ook wel eens op school.

Omdat volleybal al jaren mijn passie is en ik ZOVOC een warm hart toedraag, wil ik me inzetten voor een veilige sportvereniging waar volleyballers (en ook hun ouders) terecht kunnen met vragen over grensoverschrijdend gedrag. Ik wil je vragen me te mailen via deze link Wanneer er sprake is van seksuele intimidatie, pesten of discriminatie of wanneer je een vermoeden hebt dat dit bij een andere volleyballer gebeurt. Bellen of what’s appen mag ook. (06-27051852).