Bedrijventoernooi

De inschrijving is gesloten.

Lijkt het jou leuk om met je bedrijf het volleyballend op te nemen tegen andere bedrijven uit de regio? Ook in 2024 organiseren wij weer een bedrijvenvolleybaltoernooi. Op 1 maart 2024 wordt het toernooi gehouden in sporthal de Limiet aan de Buytenparklaan 6 in Zoetermeer.

Deelname en kosten

Elk bedrijf kan met één of meerdere teams meedoen, er staan 6 personen in het veld. Het maximaal aantal competitiespelende deelnemers per team is 3!

De deelnamekosten bedragen € 70,00 per team.

De organisatie zorgt ervoor dat het verblijf ook buiten de speelzaal aangenaam is; drankjes zijn te verkrijgen in de kantine, voor nootjes e.d. wordt gezorgd.

Wanneer

Het toernooi vindt dit jaar eerder plaats dan je van ons gewend bent. Op vrijdag 1 maart 2024 wordt gespeeld op 4 velden. Op deze avond wordt er van 19:15u tot ongeveer 22:45u gespeeld. Er wordt gespeeld in diverse poules, waarna er nog kruisfinales volgen. Ook dit jaar staat de wisselbeker op het spel en natuurlijk het belangrijkste een hele gezellige avond.

Zovoc Beach

Zovoc heeft inmiddels bijna 2,5 jaar vier prachtige beachvolleybalvelden vlak achter de sporthal. Op vrijdagavond 10 mei 2024 organiseren wij hier ook een beachvolleybaltoernooi voor bedrijven. Meer informatie volgt nog maar reserveer deze datum alvast in de agenda!

Inschrijven

Er is plek voor 20 teams, dus schrijf je hieronder snel in!