Bedrijven Beachtoernooi

Op de beachvolleybal velden van Zovoc is er dit jaar weer het bedrijvenbeachvolleybaltoernooi. Lijkt het jou leuk om met je bedrijf het volleyballend op het strand op te nemen tegen andere bedrijven uit de regio? Schrijf je dan snel in. Het is dit jaar op vrijdag 10 mei en start om 1830, warm spelen vanaf 1745. De beachvelden liggen achter de sporthal de limiet, dichtstbijzijnde adres: Buytenparklaan 8, Zoetermeer.

Deelname en kosten

Elk bedrijf kan met één of meerdere teams meedoen, er staan 4 personen in het veld. Het maximaal aantal competitiespelende deelnemers per team is 2!

De deelnamekosten bedragen € 35,00 per team.

De organisatie zorgt ervoor dat het verblijf ook buiten de velden aangenaam is; we zorgen voor koude drankjes en muziek.

Spelregels

Op vrijdag 10 mei 2024 wordt gespeeld op 4 velden. Op deze avond wordt er van 18:30u tot ongeveer 22:00u(donker) gespeeld. Er wordt gespeeld in diverse poules, waarna er nog kruisfinales volgen(of poules). Voor het eerst dit jaar is er een wisselbeker die op het spel staat maar natuurlijk is het belangrijkste een hele gezellige avond.

Inschrijven

Er is plek voor 16 (tot 20) teams, dus schrijf je hieronder snel in!