25 mei 2019: Gesloten Zovoc Beachkampioenschap!


Dit jaar organiseert de evenementen commissie weer het GZBK net zoals vorig jaar in het laatste weekend van mei. Op zaterdag 25 mei zal het toernooi plaatsvinden, dit jaar wederom afgesloten met een BBQ voor leden en introducés. Je mag tevens aan de BBQ deelnemen als je niet deelneemt aan het toernooi.

De hele dag zal worden verzorgd met muziek en koude dranken tegen een vriendelijke prijs. De inschrijvingen sluiten op 23 mei 2019 18:00..

Toernooi

Het toernooi begint zaterdag 25 mei 2019 om 9.30. Alle teams dienen zich uiterlijk om 9.00 gemeld te hebben bij de wedstrijdleiding.

Indien men zich niet op tijd aanmeldt houdt de organisatie zich het recht voor deelname aan het toernooi te weigeren. Indien er te weinig inschrijvingen zijn voor een categorie zal er in overleg met de betreffende teams een passende oplossing gezocht worden.

We hebben 6 categorieën waarvoor je je kan inschrijven voor € 15,00 per team. De inschrijfkosten dienen vooraf te zijn voldaan via bankoverschrijving. De betaalgegevens volgen in de bevestiginsmail die je ontvangt na het invullen van het inschrijfformulier.

Categorieën (alles 2 tegen 2)

  • Mix (man en vrouw)
  • Jeugd B en C (mag in elke combi mits het maar om jeugd gaat) A jeugd wordt geadviseerd met de dames of heren mee te doen.
  • Dames hoog of laag (2 dames met naar eigen inzicht inschrijven voor hoog of laag)
  • Heren hoog of laag (2 heren met naar eigen inzicht inschrijven voor hoog of laag)

BBQ

De vrijwilligers van Zovoc krijgen deze BBQ aangeboden door het bestuur van Zovoc als blijk van waardering voor hun inzet afgelopen jaar. De BBQ is ook beschikbaar voor introducés en je hoeft niet per sé aan het toernooi deel te hebben genomen. Je kan je inschrijven voor het GZBK als je lid bent van Zovoc of bent geweest met iemand naar keuze.

Kosten: voor slechts € 12,50 per persoon kan je inschrijven voor de BBQ. Voor kinderen tot en met 12 jaar hoeft slechts € 7,50 betaald te worden voor de BBQ.